ATM-hálózat bővítése
ATM-hálózat bővítése
Telepítsen ATM-et az üzletébe
Telepítsen ATM-et az üzletébe
Nincs ATM a környéken?
Nincs ATM a környéken?

Bankok

ATM-as-a-Service; ATM-hálózatának kezelése és üzemeltetése

Az ATM a hagyományos készpénzkiadó szerepéből egy teljes értékű önkiszolgáló csatornává fejlődik. A technológia olyan innovatív szolgáltatásokra épülő platformot biztosít, amelyek megváltoztatják az interakciós modellt, a kínált szolgáltatások szélességét és mélységét, valamint a szolgáltatási szint elérhetőségét és a biztonsági funkciókat.

ATM-as-a-Service értékajánlatunkkal olyan megoldást kínálunk a bankoknak és a pénzintézeteknek, amely a technológiánkat, a globális ATM-hálózatunkat és a régóta meglévő működési tapasztalatunkat felhasználva költséghatékonyságot és kiváló ügyfélélményt biztosít.

Sokoldalú szolgáltatási csomagot kínálunk, amelyek magukban foglalják a banki ATM-hálózat menedzselését, a független ATM-hálózatunkhoz való csatlakozást a hálózati részvételi megállapodásainkkal, valamint a banki ATM-ek megvásárlásának lehetőségét az eszközvásárlási programmal.

HÁLÓZATI RÉSZVÉTELI MEGÁLLAPODÁS

Bank- és pénzügyi intézeti partnereink rugalmas hálózati részvételi megállapodásaink révén férhetnek hozzá ATM-hálózatainkhoz.

ATM KISZERVEZÉS

Globális beszállítói megállapodásokat és szolgáltatásokat is kínálunk, amelyek integrálhatók portfóliónkba.

ESZKÖZVÁSÁRLÁSI PROGRAM

Többszörös előnyt kínál a költségoptimalizálás és a piaci jelenlét terén

Kapcsolatfelvétel
Telefonszám

Keresés