ATM-hálózat bővítése
ATM-hálózat bővítése
Telepítsen ATM-et az üzletébe
Telepítsen ATM-et az üzletébe
Nincs ATM a környéken?
Nincs ATM a környéken?

Kiskereskedelem

Mindenkinek szüksége van készpénzre… állítsa vállalkozását a középpontba!

Tudta, hogy a készpénz még mindig a legfontosabb fizetési mód? Napjainkban a fogyasztók kizárólag az ATM-ekre támaszkodnak készpénzigényük kielégítésénél. A technológia úgy fejlődött, hogy az ATM ma már több mint készpénzkiadó automata, ezáltal újraértelmezi az ATM-piacot. Az Euronet EFT lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy kihasználja ezeket a lehetőségeket.

ATM-megoldásainkat úgy fejlesztettük ki, hogy azok bármely kiskereskedő számára működjenek… kis, közepes vagy nagy, több telephelyes láncok számára.

ATM-jeinket ajándékboltokban, újságárusoknál, szupermarketekben, vegyesboltokban, gyógyszertárakban, bevásárlóközpontokban és más helyeken is megtalálhatja.

KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK

További szolgáltatások nyújtása ügyfeleinek

A kis- és középvállalkozások napi szintén tapasztalhatják a készpénz töretlen népszerűségét, hisz vásárlóik folyamatosan használják azt: a kisebb termékvásárlások ellenértékét többnyire készpénzben egyenlítik ki. Ezért az ATM-ek értékes hozzáférési lehetőséget biztosítanak a vásárlóknak a készpénzhez, és új fogyasztókat invitálnak üzletébe, ezzel növelve a látogatottságot.

Kis helyigényüknek köszönhetően ATM-jeink maximálisan kihasználják az üzlethelyiségek minden egyes centiméterét. Homlokzati ATM-jeinket, beltéri ATM-jeinket vagy kültéri ATM-jeinket az Ön helyiségéhez, korlátaihoz és követelményeihez igazítjuk, a legújabb technológiai és biztonsági funkciókat alkalmazva, amelyek a szigorú előírások betartása mellett felhasználóbarát élményt garantálnak.

Előnyök a kereskedő számára:

Professzionálisnak, hatékonynak és megbízhatónak találtuk őket, és örömmel ajánljuk őket!

Alan Murphy, MD at Garden Events Ltd.

NAGYKERESKEDŐK ÉS ÜZLETLÁNCOK

Önkiszolgáló banki szolgáltatások az Ön telephelyén

Az egy, vagy több telephellyel rendelkező nagykereskedők számára előnyös egy ATM helyben történő telepítése. ATM-megoldásaink megbízható, kényelmes és egyszerű hozzáférést biztosítanak a készpénzhez egy olyan környezetben, amelyben az ügyfelek megbíznak – az Ön környezetében. Ez növeli az értékesítések számát és visszatérő ügyfeleket eredményez, akik megbíznak az Ön vállalkozásában és a nyújtott szolgáltatásokban! A szabványos, végponttól végpontig tartó készpénzfelvételi ATM-ajánlatunk mellett az Ön működési készpénzkezelési költségei csökkennek, így alkalmazottai elsődleges feladatukra – az ügyfelek kiszolgálására – összpontosíthatnak.

Előnyök a kereskedő számára:

VENDÉGLÁTÁS ÉS SZABADIDŐ

Ha a helyszínen készpénzhez való hozzáférést biztosít, ügyfelei valószínűleg tovább maradnak az Ön szolgáltatásait használva

REPÜLŐTEREK ÉS KÖZLEKEDÉSI CSOMÓPONTOK

ATM-szolgáltatásaink közé tartozik a több pénznemben történő készpénzfelvételi lehetőség, a dinamikus valutaváltás, a kártyafüggetlen pénzfelvétel, az ATM-reklám és még sok más.

TERMÉKEK

Értékesítési szakértőink segítenek megtalálni a vállalkozásának legmegfelelőbb megoldást a sokszínű szolgáltatási kínálatunkkal együtt.

KAPCSOLAT

Szeretne többet tudni? Töltse ki online űrlapunkat, és mi a lehető leghamarabb megkeressük.

Kapcsolatfelvétel
Telefonszám

Keresés