Weboldal felhasználási feltételei (MAGYARORSZÁG)

Szabványos dokumentumok | Karbantartott | Magyarország

A weboldalhoz való hozzáférésre és annak használatára vonatkozó feltételek az ír jog szerint. Ez a forrásanyag korábban a weboldal használatának feltételei (HUNGARY) néven volt ismert.

KÉRJÜK, OLVASSA EL FIGYELMESEN EZEKET A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEKET, MIELŐTT EZT A WEBOLDALT HASZNÁLJA.  

MI TALÁLHATÓ EME FELTÉTELEKBEN?  

Ezek a feltételek tartalmazzák a https://www.euronetatms.hu/ weboldalunk (a továbbiakban: weboldalunk) használatának szabályait.

KIK VAGYUNK ÉS HOGYAN LÉPHET KAPCSOLATBA VELÜNK  

A https://www.euronetatms.hu

az Euronet Banktechnikai Szolgáltató Kft. („mi”, „miénk„”, „minket”) által üzemeltetett weboldal, amelyet a 01-09-680790 cégszám alatt jegyeztek be, és amelynek székhelye 1123 Budapest, Alkotás utca 50, Alkotás Point.

Ha kapcsolatba szeretne lépni velünk, kérjük, küldjön e-mailt a contact@euronetworldwide.com címre, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a 0800 032 0707 telefonszámon.

Ha panaszt kíván tenni a weboldal működésével vagy használatával kapcsolatban, kérjük, hogy panaszát a fenti e-mail címre küldje el. Kérjük, ne felejtse el leírni a panaszban e weboldal működésével vagy használatával kapcsolatos aggályait, és adja meg elérhetőségét.

WEBOLDALUNK HASZNÁLATÁVAL ÖN ELFOGADJA A JELEN FELTÉTELEKET  

Weboldalunk használatával Ön megerősíti, hogy elfogadja az oldalunk meglátogatásának időpontjában érvényes felhasználási feltételeket, és vállalja azok betartását.

Ha nem ért egyet eme feltételekkel, weboldalunkat nem használhatja.

Javasoljuk, hogy nyomtasson ki egy példányt a jelen feltételekből a jövőbeni használatra.

VANNAK MÁS FELTÉTELEK IS, AMELYEK ÖNRE VONATKOZHATNAK  

Ezek a felhasználási feltételek a következő további feltételekre vonatkoznak, amelyek szintén alkalmazandók a weboldalunk használatára:

A JELEN FELTÉTELEKEN MÓDOSÍTÁSOKAT VÉGEZHETÜNK  

A jelen feltételeket időről időre módosítjuk. Minden alkalommal, amikor használni kívánja weboldalunkat, kérjük, ellenőrizze ezeket a feltételeket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ismeri az adott időpontban érvényes feltételeket. A jelen feltételeket legutóbb 2019. szeptember 25-én frissítették.

A WEBOLDALUNKON VÁLTOZTATÁSOKAT VÉGEZHETÜNK

Időről időre frissíthetjük és módosíthatjuk weboldalunkat, hogy tükrözzük a termékeinkben, a felhasználóink igényeiben és üzleti prioritásainkban bekövetkezett változásokat.

Ön felelős azért, hogy minden szükséges intézkedést megtegyen (beleértve a telekommunikációs szolgáltatójával is) a weboldalunkhoz való hozzáférés érdekében.

A WEBOLDALUNKAT FEL IS FÜGGESZTHETJÜK VAGY VISSZAVONHATJUK  

Weboldalunk ingyenesen áll rendelkezésre.

Nem garantáljuk, hogy a weboldalunk, illetve annak bármely tartalma mindig elérhető lesz, illetve hogy megszakítás nélküli lesz. Üzleti és működési okokból felfüggeszthetjük, visszavonhatjuk vagy korlátozhatjuk webhelyünk egészének vagy bármely részének elérhetőségét. Igyekszünk ésszerű időben értesíteni Önt a felfüggesztésről vagy visszavonásról.

Ön felelős azért is, hogy minden olyan személy, aki az Ön internetkapcsolatán keresztül hozzáfér a weboldalunkhoz, megismerje ezeket a felhasználási feltételeket és egyéb alkalmazandó feltételeket, valamint hogy azokat betartsa.

WEBOLDALUNK ÉS AZ OTT TALÁLHATÓ INFORMÁCIÓK CSAK MAGYARORSZÁGI FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA KÉSZÜLTEK.

Honlapunk és az ott található információk a Magyarországon lakó személyeknek szólnak. Nem állítjuk, hogy az oldalunkon vagy azon keresztül elérhető tartalom más helyeken való használatra alkalmas vagy onnan elérhető.

HOGYAN HASZNÁLHATJA AZ OLDALUNKON TALÁLHATÓ ANYAGOKAT  

Mi vagyunk a weboldalunk és az ott közzétett anyagok valamennyi szellemi tulajdonjogának tulajdonosai vagy engedélyesei. Ezeket az anyagokat szerzői jogi törvények és egyezmények védik mindenütt a világon. Minden ilyen jog fenntartva.

Ön kinyomtathat egy példányt, és letölthet kivonatokat bármely oldal(ak)ból a weboldalunkról személyes használatra, és felhívhatja mások figyelmét a szervezetén belül a weboldalunkon közzétett tartalomra.

A kinyomtatott vagy letöltött anyagok papíralapú vagy digitális másolatait semmilyen módon nem módosíthatja, és nem használhat fel illusztrációkat, fényképeket, video- vagy hangfelvételeket, illetve grafikákat bármilyen kísérőszövegtől elkülönítve.

A mi státuszunkat (és az azonosított közreműködők státuszát), mint az oldalunkon található tartalom szerzőit mindig el kell ismerni.

Ön nem használhatja az oldalunkon található tartalom bármely részét kereskedelmi célokra anélkül, hogy erre engedélyt szerezne tőlünk vagy licencadóinktól, és nem reprodukálhatja, terjesztheti tovább, illetve nem teheti közzé más személyek számára sem részben, sem egészben.

Ha a jelen felhasználási feltételek megsértésével kinyomtatja, lemásolja vagy letölti weboldalunk bármely részét, az Ön weboldal felhasználási joga azonnal megszűnik, és a mi választásunk szerint vissza kell szolgáltatnia vagy meg kell semmisítenie az Ön által készített anyagok bármely másolatát.

NE HAGYATKOZZON AZ EZEN A WEBOLDALON TALÁLHATÓ INFORMÁCIÓKRA  

A weboldalunkon található tartalom csak általános tájékoztatásul szolgál. Nem célja, hogy olyan tanácsot adjon, amelyre támaszkodnia kellene. Mielőtt bármilyen, a weboldalunkon található tartalom alapján bármilyen intézkedést hozna, vagy attól tartózkodna, be kell szereznie szakmai vagy szakértői tanácsot.

Bár ésszerű erőfeszítéseket teszünk az oldalunkon található információk frissítése érdekében, nem vállalunk semmilyen kifejezett vagy hallgatólagos garanciát, szavatosságot vagy garanciát arra vonatkozóan, hogy az oldalunkon található tartalom pontos, teljes, naprakész vagy elérhető. Ez vonatkozik a harmadik felek által nyújtott tartalomra is. A becslések és értékelések az adott szerző véleményét tükrözik az elkészítés vagy kidolgozás idején. Ezek az aktuális fejlemények miatt elavultak lehetnek, vagy más módom is változhattak anélkül, hogy az értékelések, kidolgozások és a közölt információk változtak volna. Ha a tartalmat harmadik felek bocsátották rendelkezésre, vagy az harmadik felek véleményét tükrözi, ennek nem kell megegyeznie a mi nézeteikkel, és akár ellent is mondhat azoknak.

NEM VAGYUNK FELELŐSEK AZ ÁLTALUNK HIVATKOZOTT WEBOLDALAKÉRT  

Amennyiben oldalunk harmadik felek által biztosított más oldalakra és forrásokra mutató hivatkozásokat tartalmaz, eme hivatkozások kizárólag az Ön tájékoztatására szolgálnak. Az ilyen hivatkozások nem értelmezhetők úgy, hogy mi jóváhagyjuk a hivatkozott weboldalakat vagy az onnan származó információkat.

Nincs befolyásunk az ilyen oldalak vagy források tartalmára.

A FELHASZNÁLÓ ÁLTAL GENERÁLT TARTALMAT NEM HAGYJUK JÓVÁ  

Ez az oldal tartalmazhat olyan információkat és anyagokat, amelyeket az oldal más felhasználói töltöttek fel, beleértve a hirdetőtáblákat és chatszobákat. Ezeket az információkat illetve ezeket az anyagokat nem ellenőriztük vagy hagytuk jóvá. Az oldalunkon más felhasználók által kifejtett nézetek nem képviselik a mi nézeteinket vagy értékeinket.

HOGYAN LEHET PANASZT TENNI MÁS FELHASZNÁLÓK ÁLTAL FELTÖLTÖTT TARTALMAKKAL KAPCSOLATBAN  

Ha panaszt szeretne tenni más felhasználók által feltöltött tartalmakkal kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a https://www.euronetatms.hu/kapcsolat/ címen.

HOGYAN HASZNÁLHATJUK FEL AZ ÖN SZEMÉLYES ADATAIT  

Az Ön személyes adatait kizárólag az Adatvédelmi nyilatkozatunkban foglaltak szerint használjuk fel: https://www.euronetatms.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/.

NEM VAGYUNK FELELŐSEK A VÍRUSOKÉRT, ÉS ÖNNEK TILOS AZOKAT BEJUTTATNIA  

A webhely használatához olyan internet-hozzáféréssel rendelkező eszközre van szükség, amely támogat egy webböngészőt(Mozilla, Internet Explorer, Chrome vagy ezek frissítései), valamint Javascript és cookie-funkcionalitást biztosít ebben a böngészőben. Nem garantáljuk, hogy az oldalunk biztonságos vagy hibáktól és vírusoktól mentes lesz.

Ön felelős az Ön informatikai technológiájának, számítógépes programjainak és platformjának beállításáért, hogy hozzáférhessen a weboldalunkhoz. Használjon saját vírusvédelmi szoftvert.

Ön nem élhet vissza a weboldalunkkal vírusok, trójaiak, férgek, logikai bombák vagy más rosszindulatú vagy technológiailag káros anyagok tudatos bevitelével. Ön nem kísérelhet meg jogosulatlan hozzáférést szerezni a weboldalunkhoz, a szerverhez, amelyen a weboldalunkat tároljuk, vagy bármely szerverhez, számítógéphez vagy adatbázishoz, amely a weboldalunkhoz kapcsolódik. Nem támadhatja oldalunkat szolgáltatásmegtagadási támadással vagy elosztott szolgáltatásmegtagadási támadással. Az ilyen tevékenységek tilosak lehetnek, és mi ennek megfelelően értesítjük az illetékes bűnüldöző hatóságokat, és együttműködünk az említett hatóságokkal az Ön személyazonosságának a számukra történő felfedésével. Ilyen jogsértés esetén az oldalunk használatához való joga azonnal megszűnik.

A WEBOLDALUNKRA VALÓ HIVATKOZÁS SZABÁLYAI  

Ön hivatkozhat a honlapunkra, feltéve, hogy ezt tisztességes és törvényes módon teszi, és nem sérti a hírnevünket, illetve nem használja ki azt.

Nem hozhat létre olyan hivatkozást, amely azt sugallja, hogy a mi részünkről bármilyen formában társulást, jóváhagyást vagy engedélyt adunk, holott ilyen nem létezik.

Ön nem hozhat létre linket a weboldalunkra olyan weboldalon, amely nem az Ön tulajdonában van.

Weboldalunkat nem szabad más weboldalon bekeretezni, és nem hozhat létre hivatkozást a weboldalunk kezdőlapján kívüli bármely részére.

Fenntartjuk a jogot, hogy a hivatkozási engedélyt előzetes értesítés nélkül visszavonjuk.

Ha a fentiektől eltérő tartalmakra kíván hivatkozni, vagy a weboldalunkon található tartalmakat kívánja felhasználni, kérjük, lépjen kapcsolatba a contact@euronetworldwide.com e-mail-címen.

MELYIK ORSZÁG TÖRVÉNYEI VONATKOZNAK A JOGVITÁKRA?  

A jelen weboldal felhasználási feltételeire a magyar jog az irányadó. A weboldalunk felhasználásából eredő vagy azzal kapcsolatos minden olyan jogvitát, amelyet nem sikerül békés úton rendezni, a területileg és anyagilag illetékes bíróságnak kell rendeznie.

Felhívjuk figyelmét az Európai Unió bíróságon kívüli online vitarendezési platformjára, amely a következő internetes címen érhető el: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

 

Kapcsolatfelvétel
Telefonszám

Keresés