ATM-hálózat bővítése
ATM-hálózat bővítése
Telepítsen ATM-et az üzletébe
Telepítsen ATM-et az üzletébe
Nincs ATM a környéken?
Nincs ATM a környéken?

Repülőterek és közlekedési csomópontok

Indulás vagy érkezés; készpénz minden utazó számára

A készpénz még mindig a legfontosabb fizetési mód az utazók számára, ezért biztosítjuk a készpénzhez való hozzáférést akkor, amikor éppen szükség van rá, multifunkcionális ATM-jeinkkel.

Mi vagyunk Európa vezető repülőtéri ATM-üzemeltetője, több mint 600 ATM-ünk van 145 nemzetközi repülőtéren, kiváló működési rátánknak és értékajánlatunknak köszönhetően. Helyszíni ATM-szolgáltatásaink közé tartozik a több pénznemben történő pénzkiadás, a dinamikus valutaváltás, a kártyafüggetlen pénzfelvétel, az ATM-reklám és még sok más.

Előnyök a repülőterek és az utazásszervezők számára:

ATM-jeink megtalálhatók a repülőtereken, vasútállomásokon, buszpályaudvarokon és a legfontosabb utazási közlekedési csomópontokon.

This image has an empty alt attribute; its file name is UK-Airport-and-Travel-Hub-Page-Photo.jpg

Örömünkre szolgál, hogy az Euronetet választottuk az ATM hálózat kiépítésére és üzemeltetésére repülőtereinken. Az Euronet csapatának kiterjedt know-how-ja, tapasztalata és ügyfélorientációja a legkorszerűbb ATM-szolgáltatások gyors kivitelezését eredményezte, amelyek a modern pénzügyi termékek állandó elérhetőségére és biztosítására összpontosítanak ügyfeleink érdekében.


ANA – Aeroportos de Portugal

VENDÉGLÁTÁS ÉS SZABADIDŐ

Ha a helyszínen készpénzhez való hozzáférést biztosít, ügyfelei valószínűleg tovább maradnak az Ön szolgáltatásait használva

KERESKEDŐKNEK

ATM-megoldásaink kis, közepes, illetve nagy, több telephellyel rendelkező vállalatláncok számára is elérhetőek

TERMÉKEK

Értékesítési szakértőink segítenek megtalálni a vállalkozásának legmegfelelőbb megoldást a sokszínű szolgáltatási kínálatunkkal együtt.

KAPCSOLAT

Szeretne többet tudni? Töltse ki online űrlapunkat, és mi a lehető leghamarabb megkeressük.

Kapcsolatfelvétel
Telefonszám

Keresés