Nincs ATM a környéken?
Nincs ATM a környéken?
ATM-hálózat bővítése
ATM-hálózat bővítése
Telepítsen ATM-et az üzletébe
Telepítsen ATM-et az üzletébe

Önkormányzatok

Kényelmes és biztonságos készpénzhez jutás biztosítása mindenki számára

A készpénzhez való hozzáférés értékes szolgáltatás, amely segíti a helyi gazdaságok növekedését, és úgy gondoljuk, hogy mindenkinek mindig biztosítani kell a fizetési lehetőséget. A bankok minden eddiginél nagyobb mértékben zárják be fiókjaikat és ATM-szolgáltatásaikat, ezért célunk, hogy támogassuk a helyi és vidéki közösségeket, hogy minden egyes lakos vagy látogató számára biztosítsuk a készpénzhez való biztonságos és kényelmes hozzáférést.

ATM-ek a közösségben” programunkkal csökkentjük a vidéki közösségek számára a nagyobb városokba való utazás szükségességét azáltal, hogy elérhető készpénzszolgáltatást nyújtunk, közvetlenül a közösség központjában.

Ezenfelül úgy alakítjuk ki ATM-terveinket, hogy tiszteletben tartsuk a befogadó városok és közösségek környezeti és kulturális örökségét, együttműködünk a helyi önkormányzatokkal, örökségvédelmi osztályokkal és helyi művészekkel, hogy az ATM ne csak egy kulcsfontosságú elem legyen, hanem egy műalkotás is! Azt szeretnénk, ha ATM-jeink minden jó okból kitűnnének. A történelmi jelentőségű területeken szorosan együttműködünk az önkormányzatokkal és az illetékes hivatalokkal annak érdekében, hogy az ATM-et ne csak a helyszínhez illeszkedő módon helyezzük el, hanem ha az ATM-et eltávolítjuk, a helyszínt vissza is állítsuk eredeti állapotába.

Előnyök az önkormányzat számára:

KERESKEDŐKNEK

ATM-megoldásaink kis, közepes, illetve nagy, több telephellyel rendelkező vállalatláncok számára is elérhetőek

BANKOK

Az ATM-as-a-Service szolgáltatást a bankok és pénzügyi intézmények részére kínáljuk

TERMÉKEK

Értékesítési szakértőink segítenek megtalálni a vállalkozásának legmegfelelőbb megoldást a sokszínű szolgáltatási kínálatunkkal együtt.

Kapcsolatfelvétel
Telefonszám

Keresés