ATM-hálózat bővítése
ATM-hálózat bővítése
Telepítsen ATM-et az üzletébe
Telepítsen ATM-et az üzletébe
Nincs ATM a környéken?
Nincs ATM a környéken?

GYIK

Ha bármelyik ATM-ünkkel kapcsolatban probléma merül fel, kérjük, kattintson az alábbi gombra, hogy kapcsolatba lépjen ügyfélszolgálati csapatunkkal.

Milyen címletek és pénznemek érhetőek el az Euronet ATM-ekben?

Az automatákból forint mellett euro kivételére is lehetőség van a kártya típusa alapján, illetve a Magyarországon kibocsátott kártyákkal az Euronet ATM-ekben is ingyenes a készpénzfelvétel a vonatkozó törvényi szabályozásnak megfelelően: havonta kétszer, maximum 150.000 forintig. Eurot és forintot kiadó ATM-einkből az alábbi címletekben tud készpénzt kivenni: 50 EUR, 1000 HUF, 5000 HUF, 10 000 HUF, míg a csak forintot kiadó ATM-einkben: 1000 HUF, 5000 HUF, 10 000 HUF és 20 000 HUF bankjegyek elérhetőek.

A készpénzt nem adták ki, és a számlámat megterhelték. Hogyan kaphatom vissza a pénzemet?

Kérjük, lépjen kapcsolatba az Euronet EFT ügyfélszolgálatával és bankjával, értesítse őket az incidensről. A két szervezet együtt fog dolgozni a probléma orvoslásán. Az Euronet EFT ügyfélszolgálatának száma: +36 1 224 4666.

A kártyámat visszatartották. Vissza akarom kapni... Hogyan juthatok hozzá?

Ha egy kártyát lefoglalnak, az általában a kibocsátó bank kérésére vagy a kártyabirtokos hibája miatt történik (pl. a kártyabirtokos nem vette el a kártyáját a megadott időn belül, és a kártyát biztonsági okokból lefoglalták). Sajnos az Euronet EFT nem tudja a lefoglalt kártyákat visszaadni a kártyabirtokosnak, mivel a kártyakibocsátó és a kártyarendszer szabályai kötnek bennünket, amelyek meghatározzák a kártyafelvételi/megsemmisítési eljárásokat. Kérjük, további utasításokért azonnal lépjen kapcsolatba az Euronet EFT ügyfélszolgálatával, valamint bankjával.

Ki a felelős, ha az ATM nem működik?

Euronet EFT. Ha probléma merül fel az ATM-mel, kérjük, azonnal vegye fel a kapcsolatot az Euronet EFT ügyfélszolgálatával, akik megteszik a szükséges intézkedéseket az ATM mielőbbi megjavítása érdekében. Az Euronet EFT ügyfélszolgálati száma: +36 1 224 4666.

Mennyi a napi készpénzfelvétel maximális korlátja?

A napi pénzfelvételi összegek,  vagy az ATM-eken és POS-eken végzett napi tranzakciók számának korlátozását az egyes bankok határozzák meg, nem az Euronet EFT. Ezek a limitek a kártya eredetétől és típusától függően eltérhetnek. Erről a kártyaszolgáltatója tud Önnek további részletekkel szolgálni.

Milyen típusú kártyákat fogad el az Euronet EFT ATM?

Az Euronet EFT ATM-ek a következő kártyákat fogadják el: minden VISA kártya, beleértve a VPay, PLUS, Electron, minden MasterCard kártya, beleértve a Maestro és Cirrus, JCB, CUP/UPI (China Union Pay), Diners és AMEX.

Kapcsolatfelvétel
Telefonszám

Keresés