ATM-hálózat bővítése
ATM-hálózat bővítése
Telepítsen ATM-et az üzletébe
Telepítsen ATM-et az üzletébe
Nincs ATM a környéken?
Nincs ATM a környéken?

Ügyfél

ATM-jeink a világ minden táján megtalálhatók, így mindenki biztonságosan juthat készpénzhez. Szeretnénk választási lehetőséget biztosítani a fizetéshez, és ott lenni, amikor a készpénz az egyetlen lehetőség.

Célunk, hogy megkönnyítsük az Euronet EFT ATM használatának élményét, de előfordulhat, hogy Önnek kérdései merülnek fel. Az alábbiakban talál néhányat a leggyakrabban feltett kérdések közül, valamint tippeket arra vonatkozóan, hogyan maradhat biztonságban az ATM-nél, és néhány hasznos blogot.

Ha bármelyik ATM-ünkkel kapcsolatban probléma merül fel, kérjük, kattintson az alábbi gombra, hogy kapcsolatba lépjen ügyfélszolgálati csapatunkkal.

GYIK

Nézze meg néhány gyakran feltett kérdésünket

Milyen címletek és pénznemek érhetőek el az Euronet ATM-ekben?

Az automatákból forint mellett euro kivételére is lehetőség van a kártya típusa alapján, illetve a Magyarországon kibocsátott kártyákkal az Euronet ATM-ekben is ingyenes a készpénzfelvétel a vonatkozó törvényi szabályozásnak megfelelően: havonta kétszer, maximum 150.000 forintig. Eurot és forintot kiadó ATM-einkből az alábbi címletekben tud készpénzt kivenni: 50 EUR, 1000 HUF, 5000 HUF, 10 000 HUF, míg a csak forintot kiadó ATM-einkben: 1000 HUF, 5000 HUF, 10 000 HUF és 20 000 HUF bankjegyek elérhetőek.

A készpénzt nem adták ki, és a számlámat megterhelték. Hogyan kaphatom vissza a pénzemet?

Kérjük, lépjen kapcsolatba az Euronet EFT ügyfélszolgálatával és bankjával, értesítse őket az incidensről. A két szervezet együtt fog dolgozni a probléma orvoslásán. Az Euronet EFT ügyfélszolgálatának száma: +36 1 224 4666.

A kártyámat visszatartották. Vissza akarom kapni... Hogyan juthatok hozzá?

Ha egy kártyát lefoglalnak, az általában a kibocsátó bank kérésére vagy a kártyabirtokos hibája miatt történik (pl. a kártyabirtokos nem vette el a kártyáját a megadott időn belül, és a kártyát biztonsági okokból lefoglalták). Sajnos az Euronet EFT nem tudja a lefoglalt kártyákat visszaadni a kártyabirtokosnak, mivel a kártyakibocsátó és a kártyarendszer szabályai kötnek bennünket, amelyek meghatározzák a kártyafelvételi/megsemmisítési eljárásokat. Kérjük, további utasításokért azonnal lépjen kapcsolatba az Euronet EFT ügyfélszolgálatával, valamint bankjával.

Ki a felelős, ha az ATM nem működik?

Euronet EFT. Ha probléma merül fel az ATM-mel, kérjük, azonnal vegye fel a kapcsolatot az Euronet EFT ügyfélszolgálatával, akik megteszik a szükséges intézkedéseket az ATM mielőbbi megjavítása érdekében. Az Euronet EFT ügyfélszolgálati száma: +36 1 224 4666.

Mennyi a napi készpénzfelvétel maximális korlátja?

A napi pénzfelvételi összegek,  vagy az ATM-eken és POS-eken végzett napi tranzakciók számának korlátozását az egyes bankok határozzák meg, nem az Euronet EFT. Ezek a limitek a kártya eredetétől és típusától függően eltérhetnek. Erről a kártyaszolgáltatója tud Önnek további részletekkel szolgálni.

Milyen típusú kártyákat fogad el az Euronet EFT ATM?

Az Euronet EFT ATM-ek a következő kártyákat fogadják el: minden VISA kártya, beleértve a VPay, PLUS, Electron, minden MasterCard kártya, beleértve a Maestro és Cirrus, JCB, CUP/UPI (China Union Pay), Diners és AMEX.

ATM biztonság

Maradjon biztonságban bármelyik ATM-nél az alábbi hasznos tanácsokkal

Ellenőrizze az ATM-et

Mielőtt használja az ATM-et, mindig ellenőrizze, hogy nincsenek-e szokatlan tárgyak vagy sérülés nyomai a gépen (pl. ha valami a kártyaolvasóra került)! Ha bármi szokatlant lát az ATM-en, vagy hibaüzenet jelenik meg a kijelzőn – ne használja a gépet.

Biztonságban az ATM-nél

Úgy álljon az ATM-nél, hogy senki ne lássa a PIN-kódját vagy azt, hogy mennyi pénzt vett fel. Javasoljuk, hogy a PIN-kód beírásakor rejtse el a kezével a PIN-kódot, és mielőtt kivenné a készpénzt és a kártyát, nézzen körül, áll-e valaki közvetlenül Ön mögött.

Soha

Soha ne adjon ki semmilyen információt egy idegennek, különösen ne a kártya, a bankszámla vagy a PIN-kód adatait, még akkor sem, ha az illető azt állítja, hogy a banknak dolgozik. Mindig forduljon közvetlenül a bankjához vagy az Euronet EFT-hez!

Kapcsolatfelvétel
Telefonszám

Keresés