Nincs ATM a környéken?
Nincs ATM a környéken?
ATM-hálózat bővítése
ATM-hálózat bővítése
Telepítsen ATM-et az üzletébe
Telepítsen ATM-et az üzletébe

Rólunk

Mi működtetjük a fizetéseket, amelyek összehozzák a vállalkozásokat és a fogyasztókat.

Az Euronet EFT 1994 óta üzemeltet bankfüggetlen ATM-eket világszerte. Az első magyarországi ATM-től kezdve nőttünk, fejlődtünk és terjesztettük ki ATM-kínálatunkat és fizetési kapacitásunkat Európára, Ázsiára és Amerikára. Jelenleg több mint 50 000 ATM-et kezelünk, amelyek évente több millió ügyfél számára biztosítanak hozzáférést a készpénzhez. Változatos ATM-portfóliónkkal a vállalkozások és fogyasztók széles köre számára – beleértve a vidéki és távoli közösségeket is – biztosítjuk a készpénzhez és a szolgáltatásokhoz való hozzáférést.

Az Euronet EFT az Euronet Worldwide globális fizetési hálózata és legkorszerűbb REN technológiája révén olyan egyedi és innovatív szolgáltatásokat tud kínálni, amelyek fizikai és digitális fizetési lehetőségeket biztosítanak az ATM-eknél, beleértve a kártyamentes készpénzfelvételt, készpénzbefizetést, QR-kódos/vonalkódos fizetéseket, pénzátutalásokat, digitális ajándékkártyákat, valamint a több pénznemben történő kifizetést és a dinamikus valutaváltást. Ezek a szolgáltatások az országtól és az illetékes szabályozó szervekkel kötött megállapodásoktól függően változnak.

Olyan bankokkal és pénzintézetekkel is együttműködünk, amelyek ATM-hálózatukat maguk szeretnék kezelni, de bővítenék ügyfél elérési pontjaikat egyedi technológiánk és ATM-as-a-Service megoldásunk révén.

Az Euronet Worldwide család


AZ Euronet Worldwide vezető szerepet tölt be a biztonságos tranzakciók feldolgozásában és a legmodernebb fizetési technológiák fejlesztésében. Világméretű hálózataink évente több milliárd tranzakciót dolgoznak fel.
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK

A Ria Money Transfer (“Ria”) globális vezető szerepet tölt be a pénzátutalási iparágban, és szolgáltatásait több mint 160 országban 507 000+ helyszínén kínálja. A pénzátutalási szolgáltatások mellett a Ria csekkbefizetést, számlafizetést, valutaváltást és digitális prepaid tartalmat is kínál a kiválasztott piacokon.
FACEBOOK | TWITTER

Az epay egy globális prepaid termékszolgáltató és forgalmazó hálózat, amelynek kiskereskedelmi hálózata világszerte mintegy 739 000 értékesítési pontból áll, nagyjából 325 000 kiskereskedelmi helyszínen. Az epay az elektronikus fizetési megoldások, a kiskereskedelmi készpénzgyűjtő rendszerek innovatív szolgáltatója.

Az Xe átfogó nemzetközi pénzátutalási és devizakockázat-kezelési (fedezeti) megoldásokat kínál. Devizaspecialistákból álló csapatuk különböző méretű brit vállalkozásokkal együttműködve javítja devizahiteles eredményeiket.
BLOG

A Dolphin Debit Access a pénzintézetek számára hatékonyabb alternatívát kínál a házon belüli ATM-menedzsmenttel szemben. Teljes körű ATM-hálózati szolgáltatásokat nyújtanak, amelyek az ATM-menedzsment minden aspektusára kiterjednek, a helyszín előkészítésétől és a berendezések beszerzésétől a rendszerfrissítésekig és a készpénzkezelésig.

Az Euronet Merchant Services lehetőséget biztosít arra, hogy ügyfeleinek innovatív szolgáltatások speciális választékát kínálja, beleértve a kártyaelfogadást, a DCC megoldásokat és az adóvisszatérítést. Kiterjedt ügyfélkörrel rendelkezik, az ötcsillagos londoni szállodáktól a világ vezető ruházati és ékszeripari márkákig.

A Pure Commerce az Euronet Worldwide Inc vállalatcsoport tagja, és a fintech megoldások vezető iparági szolgáltatója a banki és kereskedő partnerek számára világszerte. Specialitásuk a deviza- és több pénznemben történő elfogadói fizetési megoldások, valamint a kereskedői omnichannel integrációk.

Innova Taxfree egy külföldi turistáknak nyújtott áfa-visszatérítésekre szakosodott vállalat. Az Innova jelen van a főbb európai országokban, és adómentes, marketing és kommunikációs szolgáltatásokat kínál. Szolgáltatásaik a márkáknak és a kiskereskedőknek teljesen díjmentesen kínálják az áfa-visszatérítéssel kapcsolatos összes adminisztratív és számviteli eljárást.
HÍREK

Karrier az Euronet EFT-nél

Az Euronet EFT-nél dolgozni nem csupán munkát, hanem karriert kínál egy olyan globális pénzforgalmi szolgáltatónál, amely az embereket helyezi üzleti tevékenységének középpontjába. Szeretne csatlakozni egy olyan szakemberekből álló csapathoz, amely az év 365 napján emberek millióinak nyújt ATM-megoldásokat?

Készen áll arra, hogy hozzájáruljon szakértelmével egy olyan vállalkozáshoz, amely a vállalkozói szellemre épül, és ahol mindenki hozzájárul a sikerhez? Ha a válasz igen, akkor szeretnénk hallani Önről!

Kérjük, kattintson az alábbi gombra, ha további információkat szeretne kapni az Euronet EFT-nél kínálkozó karrierlehetőségekről.

Kapcsolatfelvétel
Telefonszám

Keresés