ATM-hálózat bővítése
ATM-hálózat bővítése
Telepítsen ATM-et az üzletébe
Telepítsen ATM-et az üzletébe
Nincs ATM a környéken?
Nincs ATM a környéken?

 A fizetési mód választhatósága hatalom!

Az Euronet folyamatosan bővíti ATM hálózatát világszerte.

Mindenkinek szüksége van fizetési lehetőségekre, melyek közül a készpénz a legnépszerűbb. Mivel a bankok bezárják fiókjaikat, a készpénzhez való hozzáférés egyre nehezebbé válik.

Az Elektronikus pénzügyi tranzakciókkal foglalkozó szegmense, amely több ezer ATM globális hálózatát szolgálja ki, átfogó elektronikus fizetési megoldásokat kínál. Termékei és szolgáltatásai többfunkciós ATM-megoldásokat kínálnak, amelyek egyértelmű előnyöket biztosítanak a vállalkozások, a bankok és az önkormányzatok számára. Küldetésünk, hogy világszerte fogyasztók millióinak biztos hozzáférést biztosítsunk a készpénzhez és más fizetési szolgáltatásokhoz a városi és vidéki közösségekben.


VÁLLALKOZÁSOK

Az Euronet EFT ATM megoldásait úgy tervezték, hogy az üzleti szektorok széles körét szolgálják ki.

ÖNKORMÁNYZATOK

„ATM-ek a közösségben” programunkkal csökkentjük a vidéki közösségek számára a nagyobb városokba való utazás szükségességét azáltal, hogy értékes készpénzszolgáltatást nyújtunk, közvetlenül a közösség központjában.

BANKOK

Az ATM-as-a-Service szolgáltatást a bankok és pénzügyi intézmények részére kínáljuk


A jövő pénzügyi technológiájának folyamatos fejlesztésén dolgozunk, hogy a világon mindenkit összekapcsolhassunk pénzügyi tranzakciókon keresztül

Kapcsolatfelvétel
Telefonszám

Keresés