ATM-hálózat bővítése
ATM-hálózat bővítése
Telepítsen ATM-et az üzletébe
Telepítsen ATM-et az üzletébe
Nincs ATM a környéken?
Nincs ATM a környéken?

Euronet: Partner külföldi utazása előkészületeiben

Vakációzni indul Olaszországba, Spanyolországba vagy Görögországba? Üzleti útra megy? Gyermeke külföldön folytatja tanulmányait? Nem számít, hogy pihentető nyaralást, városnéző kirándulást vagy aktív kikapcsolódást tervez – szörfözni, kiteozni, vadvízi evezni vagy búvárkodni készül; függetlenül szálláshelye típusától és minőségétől – legyen az apartman, kemping, hotel vagy hostel, jó hírünk van az Ön számára!

Az Euronet gyors és ügyfélbarát szolgáltatása megkönnyíti külföldi utazása szervezését, mert eurós készpénzfelvételi lehetőséget biztosít automatáiból minden magyar forintban kiállított bankkártyára – banktól függetlenül, illetve a kártya típusa alapján nemzetközi kártyákra is. 
Kerülje el a sorbanállást a bankban vagy pénzváltónál, és jusson euróhoz azonnal. Nem kell a nyitvatartási idő vagy a hamis bankjegy miatt aggódnia. Helyezze kártyáját az Euronet automatájába, kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat és máris kedvező árfolyamon juthat euróhoz. Az ATM képernyőjéről leolvasható az alkalmazott váltási árfolyam, és a készpénzfelvétel a bankkártyás tranzakcióknál megszokott, gyors és biztonságos módon tud megvalósulni.
Az Euronet könnyen felismerhető, 500 magyarországi kék-sárga pénzautomatája közül választhatja ki az Önhöz legközelebbi helyszínt Budapesten és vidéken. Használja az ATM keresőt, melyet a www.euronet.hu weboldalon érhet el. 
Spóroljon velünk időt utazása előtt: a pénzváltás, csakúgy mint az időjárás vagy vízhőmérséklet ellenőrizése, most már csak egy perc! 
Az eurós készpénzfelvételi szolgáltatás mellett az Euronet ATM-ek továbbra is ellátják minden eddigi funkciójukat úgy, mint a forint készpénzfelvétel, egyenleg lekérdezés, mobiltelefon egyenleg-feltöltés. 
Magyarországon és külföldön kibocsátott kártyával egyaránt lehetősége van forint felvételre, továbbá Magyarországon kibocsátott kártyákkal az Euronet ATM-eiben is ingyenes a készpénzfelvétel az idevonatkozó törvényi szabályozásnak megfelelően: havonta kétszer, maximum 150.000 forintig.

Kellemes és biztonságos utat kívánunk!

Kapcsolatfelvétel
Telefonszám

Keresés