ATM-hálózat bővítése
ATM-hálózat bővítése
Telepítsen ATM-et az üzletébe
Telepítsen ATM-et az üzletébe
Nincs ATM a környéken?
Nincs ATM a környéken?

Külföldi nyaraláshoz is kiváló választás az Euronet

Az Euronet országos hálózatban működő, bankfüggetlen ATM-jeiből könnyedén és egyszerűen vehet fel eurót. Fordítson kevesebb időt az előkészületekre!

Mindannyian ismerjük azt a helyzetet, amikor már gondosan bepakoltuk a csomagjainkat, megkötöttük az utasbiztosításunkat, kiváltottuk az EU-kártyát, illetve már a zöldkártyát is az autónkra, megnéztük a jövő heti időjárást, sőt még a tengervíz hőmérsékletét is, elképzeltük magunkat a tengerparton pihenve, egyszóval minden készen áll egy tökéletes nyaraláshoz, a lefoglalt last minute úthoz, csak a pénzváltásról feledkeztünk meg…

Ha euróhoz szeretnénk jutni, kénytelenek vagyunk bankba vagy valutaváltóhoz menni amivel értékes időt vesztünk. Ha már bezártak, bolyonghatunk egészen addig, míg nem találunk egy másikat, holott ilyenkor egy azonnali megoldásra van szükségünk.

Az egyedülállóan, forint és euró készpénzfelvételi lehetőséget egyaránt biztosító ATM-eket biztonságosan, kedvező árfolyamon, a nap 24 órájában a hét minden napján használhatja.

Az összesen 500 bankfüggetlen automata közül több mint 400-ból egy lépésben, könnyedén és egyszerűen elintézhető a készpénzfelvétel minden magyar forintban kiállított bankkártyával – banktól függetlenül, illetve a kártya típusa alapján nemzetközi kártyával is. A weboldalon található ATM-keresővel pillanatok alatt megnézheti az Önhöz legközelebbi automaták listáját.

Az ATM-eken elérhető szolgáltatások folyamatosan bővülnek. Forint és euró felvétel mellett  lekérdezheti egyenlegét, módosíthatja vagy blokkolhatja PIN kódját vagy feltöltheti mobilegyenlegét.

Vegyen fel eurót utazása előtt az Euronet ATM-jéből!

Kapcsolatfelvétel
Telefonszám

Keresés