ATM-hálózat bővítése
ATM-hálózat bővítése
Telepítsen ATM-et az üzletébe
Telepítsen ATM-et az üzletébe
Nincs ATM a környéken?
Nincs ATM a környéken?

Újít az Euronet: euró készpénzfelvétel 350 bankfüggetlen automatából

Forint készpénzfelvétel mellett mostantól közel 350 helyen eurót is felvehetünk bankkártyával az Euronet bankfüggetlen automatáinál, a bankok és pénzváltók kínálatával versenyképes árfolyamon.

Az Euronet új szolgáltatása hiánypótló a magyar piacon, mivel ötvözi a kedvező árfolyamon történő pénzváltást az ATM tranzakció kényelmével, így a nap 24 órájában biztosít lehetőséget az euró felvételre. Az Euronet multifunkciós ATM-jeinek kijelzőjéről azonnal leolvasható az alkalmazott árfolyam és nincs szükség előzetes forint készpénzfelvételre, így az eurófelvétel mindössze egy lépésben, gyorsan, továbbá a bankkártyás tranzakcióknál megszokott, biztonságos módon tud megvalósulni.

Az új, euró készpénzfelvételi szolgáltatás mellett az Euronet ATM-ek továbbra is ellátják minden eddigi funkciójukat, vagyis valamennyi hazai és külföldi kibocsátású bankkártyával lehet belőlük forintot felvenni. Hazai kibocsátású plasztikkal Euronet automatáknál is lehetőség van ingyenes készpénzfelvételre a törvényben meghatározott keretek között, emellett a legnagyobb hazai mobilszolgáltatók ügyfelei mobilegyenlegüket is feltölthetik.

Kapcsolatfelvétel
Telefonszám

Keresés