Telepítsen ATM-et az üzletébe
Telepítsen ATM-et az üzletébe
ATM-hálózat bővítése
ATM-hálózat bővítése
Nincs ATM a környéken?
Nincs ATM a környéken?

Milyen előnyei vannak az Euronet ATM-eknek?

Cégünk a leggyorsabban növekvő bankfüggetlen ATM hálózat Európában. Automatáink segítségével nem kell a bankok vagy  pénzváltó irodák nyitvatartási idejéhez igazodnia, akkor vesz ki pénzt forintban vagy euróban, amikor csak szeretné.

Az Euronet 1994-ben azzal a céllal jött létre, hogy az ATM-ek által nyújtott kényelmi szolgálatatások az alapvetően készpénzközpontú Közép-Európában is elérhetővé váljanak. Folyamatosan fejlődő cégünk mára a világ egyik legsikeresebb és legmegbízhatóbb elektronikus pénzügyi szolgáltató nagyvállalatává nőtte ki magát. Jelenleg 500 bankfüggetlen automatát üzemeltetünk Budapesten és a nagyobb vidéki városokban. Több mint 400 ATM-ből egyedülálló módon, egy lépésben, gyorsan, könnyedén és egyszerűen elintézhető az eurós készpénzfelvétel a nap 24 órájában minden magyar forintban kiállított bankkártyával – banktól függetlenül, illetve a kártya típusa alapján nemzetközi kártyával is.

Ha nyaralását zökkenőmentesen szeretné élvezni, legyen felkészült, váltson eurót itthon, ATM-ből. Gondolja végig mi mindenre lehet szüksége akár útközben, akár nyaralása alatt, és vegye fel a kívánt összeget forint számlájáról kék-sárga ATM-ünk valamelyikéből. Megkíméljük Önt a sorban állástól, nem kell, hogy a pénzváltás külön programként szerepeljen előkészületei között. Keresse meg az Önhöz legközelebb lévő ATM-et weboldalunkon.

Az ingyenes készpénzfelvételre a törvényben rögzített feltételek mellett az Euronet automatáiban is lehetőség van, azaz a havi első két tranzakció ingyenesen bonyolítható, 150.000 forintos maximum határig.

Kapcsolatfelvétel
Telefonszám

Keresés