Nincs ATM a környéken?
Nincs ATM a környéken?
ATM-hálózat bővítése
ATM-hálózat bővítése
Telepítsen ATM-et az üzletébe
Telepítsen ATM-et az üzletébe

Síelni menne? Önnek is segítség lehet az Euronet!

A havas sportok szerelmesei számára is ideális partner a bankfüggetlen Euronet ATM.

Évente egyre többen hódolnak a síelésnek a környező országok változatos síterepein. Ilyenkor nem árt, ha előre megtervezzük a várható költéseinket: az útiköltségeket, a szállást, illetve az ott tartózkodás költségeit. Érdemes a megfelelő felszerelések mellett az anyagiakról is gondoskodni.

Előfordulhat, hogy a nagy kapkodás, az utolsó pillanatra hagyott bőröndbe pakolás közepette a pénzváltásról megfeledkezünk. Az országos hálózattal rendelkező Euronet bankfüggetlen automatái éppen ilyenkor nyújtanak segítséget. ATM-einknél ugyanis a nap 24 órájában bármikor, azonnali forint és euró készpénzfelvételi lehetőséget biztosítunk, így nem kell a pénzváltó irodákban sorban állással bajlódnia.

Manapság sokan látogatják az olyan nagyszabású, téli sportokkal kapcsolatos külföldi fesztiválokat is, ahol a motoros snowboardtól a síbiciklin át a jég alatti hokiig a legkülönfélébb programokon vehetnek részt. Ilyenkor is társa lehet az egyedülálló szolgáltatást nyújtó Euronet, mivel gyorsan, kényelmesen, egy mozdulattal intézheti az eurós készpénzfelvételt.

Eurót Euronet ATM-ből

Jelenleg már közel 500 bankfüggetlen ATM-t üzemeltetünk Budapesten, valamint a nagyobb vidéki városokban, amelyek közül már több, mint 400-ból a forint mellett eurót is fel lehet venni. Mindezt természetesen biztonságosan, kedvező árfolyamon. Az ATM-eknél ezenkívül lehetőség van még például mobiltelefon egyenleg-feltöltésre is.

ATM kereső

Ha szeretne gyorsan eurót vagy forintot felvenni az utazás előtt, keresse meg az Önhöz legközelebbi Euronet ATM-et keresőnk segítségével!

Felejtse el a bankok és pénzváltó irodák nyitvatartási idejét! Önnek csak a síelésre és az élményekre kell koncentrálnia.

Kapcsolatfelvétel
Telefonszám

Keresés